Načini podpore za podjetja

Podprite Kulturno umetniško društvo Coda

podprite nas

 
Sprehodite se čez seznam domiselnih nagrad, ki smo jih pripravili za naše podpornike in postanite del zgodbe Glasbenih junakov.
 
 
 

PRISPEVAJTE ZDAJ! >

postanite sponzor

 
Kot ena najbolj kreativnih organizacij smo seveda poskrbeli tudi za domiselna sponzorska sodelovanja. Sprehodite se čez naš ‘cenik’ ali pa nas pocukajte za čisto individualno zgodbo.
 
 
 

CENIK >

postanite donator

 
Podprite naša prizadevanja s finančnimi ali materialnimi sredstvi. Vsaka ‘opeka’ nam bo še kako prav prišla, da uspemo uresničiti naše sanje.
 
 
 

POGODBA >

Glasbeni junaki pišemo uspešne zgodbe

Del poti do naše nove strehe nad glavo nam pomagajo prehoditi tudi številna podjetja, s katerimi smo spletli zanimive, zabavne in predvsem zelo pozitivne zgodbe. Hvala vam!

TEAM BUILDINGI za najbolj odpičene!

V sklopu projekta Glasbeni junaki smo vam pirpravili prav posebno doživetje za vas in vaše sodelavce. Ustvarjalni glasbeni team building Učilnica rocka, ki ga izvajajo mentorji glasbene šole KUD Coda, je zabaven in kreativen način utrjevanja vezi, primeren predvsem za manjša podjetja, oddelke ali ekipe (4-8 udeležencev). 

NAŠI PARTNERJI

Podpri nas! 

Vaše kovančke in bankovce lahko unovčite za domiselne nagrade.

 

Kontaktirajte nas

9 + 2 =

Zakaj nas podpreti

Kulturno umetniško društvo Coda je nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju kulture. V 15 letih delovanja smo priplezali na sam piedestal mariborske kulturne ponudbe. Preprosto povedano: Codovce imajo vsi radi!