Načini podpore za podjetja

Podprite Kulturno umetniško društvo Coda

podprite nas na adrifundu

 
Od 19. marca naprej bomo 45 dni stiskali pesti, da nam uspe zbrati nujnih 20.000 € za novo streho nad glavo. Za podjetja smo pripravili prav posebne nagrade!
 
 

postanite sponzor

 
Kot ena najbolj kreativnih organizacij smo seveda poskrbeli tudi za domiselna sponzorska sodelovanja. Sprehodite se čez naš ‘cenik’ ali pa nas pocukajte za čisto individualno zgodbo.
 
 

postanite donator

 
Podprite naša prizadevanja s finančnimi ali materialnimi sredstvi. Vsaka ‘opeka’ nam bo še kako prav prišla, da uspemo uresničiti naše sanje.
 
 

Projekt Glasbeni junaki podpirajo

Iskrena hvala vsem, ki nam pomagate pri tako drznem projektu. Brez vas nam ne bi uspelo!

Podpri nas na Adrifundu

Naše sanje bomo od 19. marca naprej lovili na slovenski platformi za zbiranje sredstev Adrifund (podobno Kickstarterju). Cilj je v 45 dneh zbrati vsaj 20.000 €. Vaše kovančke in bankovce boste lahko unovčili za domiselne nagrade - znanim glasbenikom boste lahko prisluhnili čisto od blizu in v izbrani družbi, svojim bližnjim ali kar sebi podarili glasbene video voščilnice, ali pa se s svojim imenom/logotipom ovekovečili na stenah naših novih prostorov.

 

Kontaktirajte nas

15 + 2 =

Zakaj nas podpreti

Kulturno umetniško društvo Coda je nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju kulture. V 15 letih delovanja smo priplezali na sam piedestal mariborske kulturne ponudbe. Preprosto povedano: Codovce imajo vsi radi!

Junaške novičke

Fundraising projekt Glasbeni junaki poteka pod okriljem Kulturno umetniškega društva Coda. Več informacij o društvu.

 

Adrifund je prva slovenska spletna platforma za nagradno množično financiranje. Je mesto, kjer se ideje srečujejo z denarjem in veščinami.

 

Kontaktiraj nas

Kulturno umetniško društvo Coda

Kamniška ulica 2, 2000 Maribor

info@glasbenijunaki.si
031 230 691

 

Sledi nam na

Pin It on Pinterest