Kako lahko pomagam

Pomagaj glasbenim junakom ujeti sanje

Podprite mlade talente in organizacijo, ki si najbolj na svetu želi še naprej skrbeti za njihov razvoj. KUD Coda je družina, kjer glasba ne pozna meja.

Čisto vsak cent šteje! Šteje pa tudi vsaka beseda, ki jo boste o naši pogumni akciji razširili med svoje prijatelje in znance.

Želim pomagati

Podpri nas z donacijo

 
Vsak vložen evro bo nagrajen z domiselnimi nagradami, ki so vse po vrsti nekaj čisto posebnega in obenem tudi krasno darilo za najdražje. Naj jih le nekaj naštejemo: glasbene video voščilnice, koncerti naše mladine, zakup milimetrov na
stenah novih prostorov …
 
 

sodeluj v licitaciji

 
Med 20. novembrom 2019 in 8. januarjem 2020 bomo dražili podpisano opremo uspešnih športnikov in glasbenikov ter nekaj cukrčkov, ki smo jih pripravili Codovci. Spremljajte nas, dražite in še pred koncem leta storite nekaj dobrega.
 
 

nameni nam del dohodnine

 
Namesto državni blagajni 0,5 % dohodnine nameni raje nam. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena nakupu opreme za naše nove prostore. Vas ne stane nič, nam pa pomeni ogromno!
 
 

O glasbenih junakih so povedali 

 

Metka Senekovič, mentorica KUD Coda

“Na Codi poučujem 15. leto, vse od začetka. Imamo najboljše učence, prihajajo z veseljem, učijo se uživati v glasbi in ustvarjajo to, kar jim je všeč. Lekcije so sproščene in vsi se imamo fajn …”

Kevin Koradin, avtor, kantavtor, glasbenik, tekstopisec, producent

“V čast in veselje mi je bilo sodelovati s temi krasnimi otroki in njihovimi učitelji. Iskreno si želim, da bi tudi tisti, ki hočejo zapreti njihove prostore spoznali, da gre tukaj v prvem planu za dobrobit otrok, mladine in nenazadnje tudi slovenske kulture.”

Kornelija Kaurin, Zveza prijateljev mladine Maribor

“Tudi s sodelovanjem z Zvezo prijateljev mladine Maribor že več let pomagate uresničevati sanje otrok in mladih. Prav je, da sanjate velike sanje, čeprav niste sanjači – vaši uspehi so plod trdega in strokovnega dela. Iskreno verjamemo, da vam bo uspelo in da boste s svojim delom uspešno nadaljevali v novih prostorih!”

Alien Andrej Partljič, mentor KUD Coda

“KUD Coda smo ena velika rokenrol družina!”

Podpri nas! 

Vaše kovančke in bankovce lahko unovčite za domiselne nagrade.

 

TEAM BUILDINGI za najbolj odpičene!

V sklopu projekta Glasbeni junaki smo vam pirpravili prav posebno doživetje za vas in vaše sodelavce. Ustvarjalni glasbeni team building Učilnica rocka, ki ga izvajajo mentorji glasbene šole KUD Coda, je zabaven in kreativen način utrjevanja vezi, primeren predvsem za manjša podjetja, oddelke ali ekipe (4-8 udeležencev). 

Pin It on Pinterest