Kako lahko pomagam

Pomagaj glasbenim junakom ujeti sanje

Podprite mlade talente in organizacijo, ki si najbolj na svetu želi še naprej skrbeti za njihov razvoj. KUD Coda je družina, kjer glasba ne pozna meja.

Zbrati moramo 20.000 €. To nam lahko uspe z 20.000 podporniki, ki nas podprejo z 1 € ali enim podpornikom z 20.000 €. Čisto vsak cent šteje! Šteje pa tudi vsaka beseda, ki jo boste o naši pogumni akciji razširili med svoje prijatelje in znance.

Želim pomagati

Podpri nas na Adrifundu

 
Od 19. marca naprej bomo 45 dni stiskali pesti, da nam uspe zbrati nujnih 20.000 € za novo streho nad glavo. Vsak vložen evro bo nagrajen z domiselnimi nagradami, ki so obenem tudi krasno darilo za najdražje.
 
 

povej naprej!

 
Naša velika želja je, da bi za naše mlade glasbene junake in našo pogumno akcijo izvedela celotna Slovenija, saj nam bo le tako uspelo doseči cilj. V pomoč smo pripravili priročnik za komuniciranje.
 
 

nameni nam del dohodnine

 
Namesto državni blagajni 0,5 % dohodnine nameni raje nam. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena nakupu opreme za naše nove prostore. Vas ne stane nič, nam pa pomeni ogromno!
 
 

O glasbenih junakih so povedali 

 

Metka Senekovič, mentorica KUD Coda

“Na Codi poučujem 15. leto, vse od začetka. Imamo najboljše učence, prihajajo z veseljem, učijo se uživati v glasbi in ustvarjajo to, kar jim je všeč. Lekcije so sproščene in vsi se imamo fajn …”

Kevin Koradin, avtor, kantavtor, glasbenik, tekstopisec, producent

“V čast in veselje mi je bilo sodelovati s temi krasnimi otroki in njihovimi učitelji. Iskreno si želim, da bi tudi tisti, ki hočejo zapreti njihove prostore spoznali, da gre tukaj v prvem planu za dobrobit otrok, mladine in nenazadnje tudi slovenske kulture.”

Kornelija Kaurin, Zveza prijateljev mladine Maribor

“Tudi s sodelovanjem z Zvezo prijateljev mladine Maribor že več let pomagate uresničevati sanje otrok in mladih. Prav je, da sanjate velike sanje, čeprav niste sanjači – vaši uspehi so plod trdega in strokovnega dela. Iskreno verjamemo, da vam bo uspelo in da boste s svojim delom uspešno nadaljevali v novih prostorih!”

Alien Andrej Partljič, mentor KUD Coda

“KUD Coda smo ena velika rokenrol družina!”

Podpri nas! 

Vaše kovančke in bankovce lahko unovčite za domiselne nagrade.

 

Junaške novičke

Fundraising projekt Glasbeni junaki poteka pod okriljem Kulturno umetniškega društva Coda. Več informacij o društvu.

 

Adrifund je prva slovenska spletna platforma za nagradno množično financiranje. Je mesto, kjer se ideje srečujejo z denarjem in veščinami.

 

Kontaktiraj nas

Kulturno umetniško društvo Coda

Kamniška ulica 2, 2000 Maribor

info@glasbenijunaki.si
031 230 691

 

Sledi nam na

Pin It on Pinterest