Pomagaj nam ujeti sanje!

Licitacije

​Z velikim navdušenjem naznanjamo, da so na našo stran stopili številni uspešni glasbeniki in športniki. Med 20. novembrom in 8. januarjem bodo zato na Facebook strani Glasbeni junaki potekale licitacije podpisane opreme Filipa Flisarja, Marcosa Tavaresa, Odbojkarskega kluba Maribor, Marka Soršaka Sokija in Emkeja. Mladi glasbeniki pa licitacijam dodajamo tudi osebno noto z ročno izdelanimi voščilnicami in unikatno vinilko z najboljšimi slovenskimi pesmimi v izvedbi naših učencev. Od 20. novembra bo tako vsako sredo do 1. januarja ob 20.00 na voljo nov izdelek. Izdelki bodo objavljeni na Facebook strani Glasbeni junaki z izklicno ceno, za izdelke pa se bo en teden možno potegovati v komentarjih pod objavo.

Sokijeve bobnarske palčke

Podpisane palčke s posebnim posvetilom, ki jih je uporabljal sam Marko Soršak Soki, odličen bobnar, velik humanitarec in naš prijatelj.
 
 
KDAJ: 20. november
IZKLICNA CENA: 30 €.

Čarnine voščilnice

Pri KUD Codi smo res srečni, da nas obdaja tako kreativna in nadarjena mladina. Ena izmed njih je tudi Čarna Lampret, ki je za naše licitacije pripravila dva paketa po 5 unikatnih voščilnic. Ravno prav za predpraznični čas!
 
 
KDAJ: 27. november
IZKLICNA CENA: 10 € za paket 5 voščilnic

ŠTARTNA ŠTEVILKA IN KAPA FILIPA FLISARjA

Podpisana štartna številka nespornega šampiona smučarskih kuclov, brkov in najboljšega ambasadorja štajerske prestolnice iz sezone 2018/2019. Na voljo tudi zimska kapa iz kolekcije Filipa Flisarja.
 
KDAJ: 4. december
IZKLICNA CENA: 20 € kapa, 50 € štartna številka

Vinilka Kakvost iz Slovenije

Unikatna vinilka z 11 najboljšimi slovenskimi pesmimi, ki smo jih učenci in mentorji KUD Coda v živo izvedli v treh letih projekta Kakovost iz Slovenije. Vinilke v taki obliki ne bomo izdali nikoli več!
 
KDAJ: 11. december
IZKLICNA CENA: 50 €

podpisan dres marcosa tavresa

Originalen podpisan dres kralja vijoličnih src. V redni prodaji brez osebnega pečata 64,90 EUR.
 
 
KDAJ: 18. december
IZKLICNA CENA: 100 €

podpisan dres ekipe odbojkarskega kluba maribor

Dres s podpisi vseh igralcev najboljšega kluba slovenske odbojkarske lige.
 
KDAJ: 25. december
IZKLICNA CENA: 60 €

podpisani čevlji iz emkejeve kolekcije

Podpisani čevlji iz Emkejeve kolekcije. Dizajn je zmes treh Emkej-evih albumov, kronološko po vrsti: Znajdi se, Cifre in Probaj razumet. Dražitelj z najvišjo ponudbo lahko izbere številko po želji.

 
KDAJ: 1. januar
IZKLICNA CENA: 80 €

Pin It on Pinterest