2. maja okrog 9.00 nas je dosegel odrešilni mail – na Adrifundu smo še pravočasno dosegli naš cilj in zbrali 20.000 €. Do polnoči se je ta številka še povzdignila na 20.244 €. V velikem slogu nam je uspelo to, kar se je marsikomu zdelo nemogoče in za kar je marsikdo prikrito ali odkrito želel, da nam ne uspe.

Iskrena hvala vsem vam, ki niste dvomili v nas in ste teh napornih 45 dni dihali z nami, delili objave, obiskovali koncerte in prispevali na Adrifundu. Vse podpornike bomo v kratkem kontaktirali z informacijami glede nagrad.

Zbrali smo 20.000 €, kaj pa zdaj? Seveda ta znesek ne zadostuje, da bi se lahko že jutri preselili pod novo streho. Je pa pomemben korak na poti do tja. V letošnjem letu tako načrtujemo še en kup aktivnosti, s katerimi želimo ujeti naše sanje, zato nas spremljajte še naprej, Glasbeni junaki ostajamo (hiper)aktivni!

Če pa se nam nasmehni sreča in nam uspe pridobiti ugodne prostore v uporabo, bomo zbrana sredstva namenili za njihovo obnovo. Vsekakor boste vi prvi izvedeli, kaj se dogaja s Codovci in Glasbenimi junaki. Za šolsko leto 2019/2020 prav tako ni skrbi, zaenkrat ostajamo, kjer smo!

Iskrena hvala v imenu celotne ekipe!

Pin It on Pinterest